Menu
  • En-Bg

Доминиране

Често "по-големи от реалния размер", тези формати гарантират, че вашето съобщение ще бъде най-важно в избрания район. Някои от нашите партньори стигат толкова далеч, че използват определени локации в продължение на години, за да се свързват с точния район или конкретна сграда.

Разположени предимно на главните пътища, те привличат вниманието на широката маса от преминаващи потребители (предимно на автомобилния трафик, но често и на пешеходците). Билбордовете осигуряват повишена видимост, не само поради техния размер, но и поради това, че позволяват творческо "персонализиране" чрез разширения на изображението и други визуални ефекти.

Билбордове тип Senior

Билбордовете тип „SENIOR” се открояват като едно истинско "бижу" на фона на монотонната среда. Създават огромно впечатление в потенциалната аудитория чрез дискретен и елегантен дизайн.

Todor Kableshkov Str., next to Mall Bulgaria
Todor Kableshkov Str., next to Mall Bulgaria

Билборд тип scroller

Тези билбордове са разположени на главните кръстовища, където няма други рекламни конструкции. Перфектна видимост за всички целеви групи - автомобилен трафик и пътнически поток. Движението на различните изображения привлича вниманието и позволява на повече клиенти да рекламират едновременно на топ места. Конструкции, които са хармонично синхронизирани със заобикалящата градска среда.