Menu
  • En-Bg

ЕНЕРГИЯ. Намаляване на нашето въздействие.

 

Ние разработихме няколко метода, за да ограничим потреблението на енергия. За нашите нови конструкции ние използваме LED осветление, както и постепенно подменяме осветлението с LED в по-старите конструкции. Също така ние се стремим да намалим потреблението на гориво чрез подновяване на автомобилния парк и обучение на нашите служители в екологичното шофиране.

КОИТО ГАРАНТИРАТ ВКЛЮЧВАНЕ И ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ОСВЕТЛЕНИЕТО НА НАШИТЕ КОНСТРУКЦИИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ДЕНОНОЩНИЯ ЦИКЪЛ

ОКОЛНА СРЕДА. Действаме на всички фронтове.

 

Намаляване на количеството вода, използвана за почистване на уличните конструкции, използване на FSC и PEFC сертифицирана хартия от устойчиво управлявани гори, използване на растителни мастила за печат, рециклиране на PVC билбордове и рециклиране на нашите отпадъци – нашата грижа за околната среда е във всичко, което правим. Същото важи и за нашите улични конструкции: отговорно избиране на материалите, оптимизиране на използването на суровините като ресурси по време на производството, обновяване на някои улични конструкции за повторна употреба и намаляване на генерираните отпадъци.

КОЯТО ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ОТПЕЧАТВАНЕ НА ПЛАКАТИТЕ, Е FSCE СЕРТИФИЦИРАНА И СЕ РЕЦИКЛИРА СЛЕД ИЗПОЛЗВАНЕ

ИКОНОМИКА. Местно участие на пазара. Местен работодател.


Ние се стремим да работим на местно ниво, да бъдем по-близо до нашите партньори, независимо дали става въпрос за градове, транспортни власти или търговски центрове. По този начин допринасяме за местната икономика, като създаваме стабилни работни места във всяка страна: през 2015 г. 97% от нашите служители са на постоянни трудови договори. Като популяризираме местните рекламодатели, ние също така участваме на пазара на местната икономика.

БЕЗОПАСНОСТ. Ние сме стриктни. Ние винаги сме една крачка напред.

 

Средата, в която са инсталирани нашите улични конструкции, налага изключително строги изисквания по отношение на безопасността както за нашите екипи, така и за хората. От работата на височина, до пътната безопасност и електрическата безопасност, приоритет на JCDecaux е условията на работа на нашите екипи непрекъснато да се подобряват и да се гарантира безопасността на всички участващи страни.

СА ОБУЧЕНИ В СЪОТВЕТСТВИЕ С НАШАТА СТРИКТНА КОРПОРАТИВНА ПОЛИТИКА ЗА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ