Menu
  • En-Bg

СРЕДСТВА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ.
Мощни и гъвкави.

JCDecaux се отличава с присъствието си в градовете, транспортните системи и главните пътни артерии. Глобалното население става все повече градско и мобилно, и нашите решения стават по-ефективни с всяка изминала година. Сега сме една от най-влиятелните медийни мрежи на световно ниво и една от най-гъвкавите на местно ниво.

ПОВЕЧЕ ОТ 80държави
3,518 градове
957 706 рекламни страни
€2,745m 2021 revenue
10,720 служители

НАШЕТО ПРИСЪСТВИЕ. По бизнес сектори.

Нашите дейности по света:

 

        

ФИНАНСОВИ РЕЗУЛТАТИ. Сила и растеж.

За JCDecaux 2020 година е година с рекордни приходи от  3,472 милиона евро. В медийната среда, която е все по-фрагментирана, външната реклама все повече засилва своята привлекателност и ефективност.

2020 ПРИХОДИ ПО БИЗНЕСИ
2020 ПРИХОДИ ПО РЕГИОНИ
* С изключение на Франция и Великобритания

СЛУЖИТЕЛИ. Присъствие на местно ниво


JCDecaux присъства в повече от 80 страни. Дъщерните дружества на компанията са самостоятелно управлявани и дълбоко свързани с местната култура на страните, в които оперират. Те са ангажирани да привличат и назначават местни таланти, за да обслужват по-добре нуждите на всеки пазар. Тъй като човешките ресурси са едно от най-големите ни предимства, ние поставяме акцент върху мултидисциплинарната експертна среда. Всеки ден, по целия свят, нашите 10,230 служители, които са специализирани в 100 области, допринасят за растежа на компанията.

Открийте повече за